Miért jó Önnek a STALLUM HÍRADÓ?

Tisztelt Partnerünk!

 

Örömmel tudatjuk, hogy megújult a STALLUM hírlevél szolgáltatása! Új neve: STALLUM HÍRADÓ. Továbbra is az Ön vállalkozásának még eredményesebb gazdálkodásához és a hatékony cégvezetéshez szeretnénk biztosítani hasznos információkat. Ezek segítségével Ön könnyebben igazodhat el a vállalkozások számára kötelező szabályok vagy éppen az ajánlott eljárások között.


A hírlevél egyszerű és direkt mód az ügyfelek, a szakma képviselőinek és az érdeklődők informálására. Ezért változtattuk meg az eddig elektronikus üzenet formában küldött híreink eljuttatási módját.


10 érv arra, miért jó Önnek a STALLUM HÍRADÓ.


1. Ügyfélkörünk és egyéb kapcsolati tőként sokszínűsége biztosítja, hogy aktuális, széles körben érdeklődésre számot tartó témákat osztunk meg Önnel.


2. A hírlevélből egy kattintással könnyen elérhető a weblapunkwww.stallum.hu – ahol további fontos és érdekes információkat biztosítunk az olvasóinknak.

 

3. Témáink feldolgozásánál csak hiteles forrásokra támaszkodunk, ezzel biztosítjuk a reális tájékoztatást. Amennyiben jogszabályváltozás történik, azoknak megfelelően módosítjuk a témában korábban megjelent írásainkat.


4. A honlapunk kereső funkciójával pillanatok alatt visszakereshetőek régebben megjelent hírek, információk, így nem kell Önnek külön tárolni az eddigi szakmai anyagainkat.


5. A hírlevél címzettje egy ránézésre eldöntheti, milyen mértékben érdekes-e számára az adott hír, információ.


6. A hírlevelünkben fel tudjuk hívni a figyelmet olyan általunk készített vagy használt nyomtatványokra, táblázatokra, listákra, amelyek jelentősen megkönnyíthetik a számviteli és adózási tevékenységet.


7. Szakma-anno rovatunkban rendszeresen mutatunk be olyan szakmatörténeti relikviákat, amelyek szüleink, nagyszüleink, dédszüleink korában a gazdasági életet és az irodai munkát jellemezték. Hisszük, hogy a múlt értékeinek tisztelete a stabil jelen és a konstruktív jövő alapja.


8. Honlapunkon rendszeres, a könyvelőiroda működéséhez kapcsolódó blogot vezetünk, amelyben értékes és sok esetben elgondolkodtató információkat találhatnak a szakmáról, a könyvelési tevékenységről az olvasók.


9. Hírlevelünkön keresztül híreink és honlapunk mobil készülékekre optimalizált.


10. Örömmel vesszük a megkereséseket és véleménynyilvánításokat, ezért lehetőség van kapcsolatfelvételre és a Facebook-oldal lájkolására.


Bízunk benne, hogy hírleveleink útján és weblapunkon keresztül további segítséget tudunk Önök számára biztosítani, amellyel Ön a vállalkozását még eredményesebbé és hatékonyabbá teheti.


Budapest, 2014. augusztus 06.

Tisztelettel:



    dr. Sallai Csilla
    Kamarai tag könyvvizsgáló


Vissza a hírekhez!


A honlapon található írások figyelem felhívó jelleggel készültek és tájékoztatásul szolgálnak. Felhívjuk a figyelmet honlapunk jogi nyilatkozatában foglaltakra, amely szerint írásainkban szereplő információk nem helyettesítik a szakmai tanácsadást és nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául, azokat a konkrét esetekben mindenki csak a saját kockázatára használhatja fel, illetve az érintett szabályok kivonatos ismertetése, értelmezése miatt nem vállalhatunk felelősséget.

Tisztelt Elnök Asszony, Kedves Csilla!

A héten lezajlott szakmai versenyek második fordulóján és díjátadáson személyes részvételéért,
továbbá a versenyek támogatásáért ...

Bővebben...

Árfolyamok

EUR
CHF
USD

Kamatkedvezmény

Minden esetben kamatköteles, ha a cég a dolgozójának ideiglenes pénzt ad kölcsönt?

Jó hír – nem! Vannak kivételek, amelyeknél nem kell a dolgozónak kamatot fizetni vagy a meg nem fizetett kamatot jövedelemként leadózni.

Bővebben...